Wat klanten zeggen

Sekuur bellen is de beste beslissing die ik ooit hebt genomen. Kristel begrijpt onmiddellijk wat je graag wil en zoekt naar een passende oplossingen voor elk probleem. Zonder haar was het mij niet gelukt om terug rust te vinden in mijn hoofd. Dikke pluim voor de professionaliteit en de klantvriendelijkheid. Een dikke aanrader.

Els

Ik ben super tevreden over de diensten van Sekuur. Kristel luistert goed naar je wensen.
Bij mij heeft ze voor praktisch ingerichte keukenkasten gezorgd, met een logische vaste plek voor mijn spullen. Daardoor vind ik makkelijk alles terug en berg ik het even snel weer op. De kans om rommelhoopjes te maken op het aanrecht is nu veel kleiner. Ik zou het nooit alleen gekund hebben en geniet nog iedere dag van mijn opgeruimde keuken. 
De aanpak van Kristel heeft ook een invloed op mezelf: ik kan nu alles zelf veel beter op orde houden!
Een op en top aan te raden 'secure' opruimcoach dus!

Marleen

Na onze opruimsessie hadden we nog een half uurtje over. Kristel stelde voor om dat half uur goed te benutten en ze pakte onze ‘rommellades’ aan. Balpennen, laders, vergeten losse prulletjes…alles kreeg een plaats en door kleine opbergdoosjes te gebruiken was het meteen duidelijk wat waar hoort te liggen.

E.B.

Als zelfstandige breng ik heel wat uren in mijn bureau door. De laatste tijd hoopten de paperassen zich op en kon ik nog maar weinig overzicht bewaren. Ik had wel een opbergsysteem met bakjes, maar niet echt een logisch systeem.

Kristel heeft me geholpen om alle documenten te ordenen en te klasseren. We hebben een paar uur samen alles doorgenomen, daarna ging ze verder alleen aan de slag. Voor mij was dat een groot pluspunt, want als zelfstandige is mijn tijd kostbaar.
Thuiskomen was een leuke verrassing: De bakjes werden gelabeld en mijn bureau blijft leeg en overzichtelijk nu. Ik heb meer ruimte en rust in mijn hoofd. Dank je!

Marnik Stalmans, zaakvoerder Mancave Woodworking

Ons keukeneiland is klein maar praktisch. Toch is er door de jaren heen heel wat in terecht gekomen dat er niet thuishoort. Denk maar aan de inhoud van een hoop kinder suprises en zo.
Kristel ging heel gestructureerd te werk en samen maakten we het ganse meubel leeg. Er werd gesorteerd en weggegooid om daarna alles een juiste en vaste plek te geven. Daarbij kreeg ik heel veel praktische tips om verder aan de slag te gaan. Na enkele weken ziet elke lade er nog even netjes uit!

F.V.